« HET WAS GISTEREN » #RondeBeloften #2020

Foto. 1ste frans. Théo NONNEZ 17ste.

In 2019 reed beloften toen « Rond van Vlaanderen ». Het was onder een oogverblindende zon dat we plaats namen in de « Ten Boss » en Libert in de « Parike Berg ». De U23’s zijn indrukwekkend. Onderaan de tweede heuvel was D’ANGELO gevallen en had hij een ambulance aangenomen. Vooraan waren er vier die zich niet wilden laten vangen. Het Deense STOKBRO won het voor BEULLENS en STEWART. VAN MOER, VAN TRICHT en VAN WILDER waren niet ver weg. Velen van deze generatie gingen naar de profs. De elite voorkamer geeft vaak kwaliteitstesten. De u23 moet zichzelf laten zien. Ze rekenen veel minder.

R4

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s